Wie zijn wij?

Jurgen Zijlstra

Ik zou mij graag even willen voorstellen, Ik ben Jurgen 17 zomers jong en gedreven om mijn doelen achter na te gaan. Ik ben één van de presentatoren van De Kletskoppm podcast, hier werk ik met volle enthousiasme aan. Ik zet mij wekelijks in om weer leuke en originele afleveringen te maken om online te zetten.

Mijn hobby’s zijn veel doen met de nieuwste snufjes en techniek, ook hou ik van een gezellige avond met mijn vrienden. Ik vind het ook niet vervelend om aan scooters en brommers te sleutelen zelf rij ik ook een scooter, ik ben nu bezig met mijn auto rijbewijs dus wellicht in de nabije toekomst een autootje.

Ik en Benjamin zijn eigenlijk op het idee van de podcast gekomen toen we aan het gamen waren en we een goed gesprek hadden, we zijden tegen elkaar dit moeten we online zetten en nog geen week later hadden we onze eerste aflevering online staan, ik heb veel motivatie om de podcast te maken en om te uploaden. Wij uploaden dus elke zondag om 17:00 een nieuwe aflevering van de Kletskoppm podcast.

Benjamin Bertram

Mijn naam is Benjamin, ik ben 17 jaar oud en ik heb een passie voor sporten en doen. Ik vind stil zitten maar niks, en ben eigenlijk constant in de weer. Ik werk ook graag en met veel enthousiasme aan nieuwe dingen zoals de podcast. Ik hou er van om iets te ondernemen, daarom zijn Jurgen en ik met de Kletskoppm podcast begonnen.

In het dagelijks leven houd ik me veel bezig met sporten. Ik ben dit jaar begonnen met een sport opleiding aan het ROC van Twente. Voor mijn opleiding loop ik, meestal 2 maar soms ook 3 dagen in de week stage bij een turnvereniging. Ook doe ik aan karate, dat doe ik over het algemeen 1 keer per week. Ik sport ook met vrienden thuis, voornamelijk gewichtheffen. Werken aan mezelf vind ik dan, zowel mentaal als fysiek ook belangrijk.

Wat mij betreft is Wintersport de leukste vakantie die er is. Ik ga bijna elk jaar (nu nog) samen met mijn ouders, naar Oostenrijk. Ik heb in Zwitserland gewoond en sinds mijn 4e sta ik dan ook op de ski’s. Sinds een aantal jaar doe ik ook aan snowboarden. Ik ben dan ook van plan via mijn opleiding door te gaan met iets wat met deze sporten te maken heeft. Ski of snowboard excursies per helikopter in een land als Canada bijvoorbeeld.