De zaterdag avond (Ik hyperventileer)

Aflevering

S1-A7: De zaterdag avond (Ik hyperventileer)

in deze aflevering hebben we het over een specifieke zaterdag avond. We hebben een nabespreking over de avond en bellen nog even met Remco over hoe hij het vond.

Bijbaantjes

Aflevering

S1-A6: Bijbaantjes

in deze aflevering hebben ik en Imre het over bijbaantjes die wij hebben gedaan of nog doen. We stromen ook af naar andere onderwerpen zoals een onderneming van ons en nog meer. Veel luister plezier!

Van de hak op de tak

Aflevering

S1-A5: Van de hak op de tak

Youri valt vandaag in voor Benjamin omdat Benjamin niet kon. In deze aflevering hebben we het over heel veel dingen waar niks op slaat, en lullen er maar een beetje op los. Veel luister plezier.

Wel namen

Aflevering

S1-A4: Wel namen

In deze aflevering hebben we het met de gasten over allerlei onderwerpen, bijvoorbeeld over hoe het is om 18 jaar te zijn, bedrijven oprichten en nog meer! Veel luister plezier.

Onze idiote verhalen

Aflevering

S1-A3: Onze idiote verhalen

In deze aflevering hebben wij het over de verhalen die wij ons kunnen herinneren over dronken avonden, en breuken die wij hebben mee gemaakt op onder andere wintersport vakanties.

Luxe leefstijl

Aflevering

S1-A2: Luxe Leefstijl,

In deze aflevering hebben we het over een luxe leefstijl, en stellen we elkaar vragen over allerlei dingen die met luxe te maken hebben. Veel luisterplezier. 

Introductie

Aflevering

De introductie van de Kletskoppm podcast door Jurgen en Benjamin.

Dilemma’s

Aflevering

S1-A1: Dilemma’s,

In deze aflevering zijn we gewoon een beetje aan het praten onder leiding van een aantal dilemma’s waar we soms te serieus op ingaan.